وي افزود: آموزش رشتههايي چون گليمبافي، خورجينبافي و حصيربافي به دليل آنکه جزء رشتههاي بومي اين منطقه است و بيشتر مردم به بافت آنها مشغول هستند نياز به آموزش ندارد تنها با هماهنگي بخشداري، فرمانداري و کميته جوانان شهرستان جيرفت به کارگاهها سر ميزنيم تا اطلاعات موردنياز هنرمندان را در اختيارشان قرار دهيم.
وي با اشاره به اينکه از سال 82 همکاري خود را با صنايعدستي اين شهرستان آغاز کرده است، خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 60 نفر از هنرمندان شهرستان جيرفت جهت دريافت وام، شناسايي و به بانک معرفي شدهاند.
موحدي ادامه داد: 90 درصد اين افراد موفق به دريافت وام شدهاند و 10 درصد بقيه نيز خودشان از دريافت وام امتناع کردهاند.
مسئول آموزش صنايعدستي جيرفتبا تاکيد بر اينکه در سالهاي اخير فعاليتهاي گستردهاي درخصوص رونق صنايعدستي در اين استان صورت گرفته است، تصريح کرد: احداث کارگاه چوب همزمان با روز صنايعدستي در جنوب استان کرمان از جمله مهمترين اين فعاليتهاست.
موحدي با بيان اينکه کارگاه چوب جيرفت، مجهزترين کارگاه چوب جنوب استان کرمان است، افزود: به دليل آشنا نبودن مردم اين منطقه با رشتههاي معرق و منبت و مجهور ماندن اين هنر در بين مردم جيرفت، اقدام به احداث اين کارگاه کرديم.
وي ادامه داد: توليد، آموزش و ساخت مبلمان منبتکاري شده و تابلوهاي معرق – مشبک، را جمله مهمترين فعاليتهاي انجام شده در اين کارگاه است.
S/H/114
انتهای پیام/